joi, 20 octombrie 2011

GIVEAWAY... de toamna!

Dragii mei, încerc de ceva vreme să organizez un Giveaway, dar nu am găsit ocazia potrivită. Însă, în urmă cu două zile mi-a venit o idee. Ţinând cont că pe 31 Octombrie blogul împlineşte 3 luni de activitate, m-am gândit că ar fi o idee bună să organizez acest Giveaway. Aşa că, începând de azi - 20 Octombrie, timp de 10 zile, adică până pe 30 Octombrie, aveţi timp să vă înscrieţi. Pe 31 Octombrie voi alege câştigătoarea sau câştigătorul (cine ştie). 
Sponsorul acestui GA este Teo, despre care aţi citit aici. Premiul constă într-o bluziţă măsura M/L, creată chiar de ea, o bluziţă handmade magică, aşa cum sunt toate hainuţele făcute de Teo. 

Ştiu că a trecut vara şi că nu mai aveţi nevoie de bluziţe. Dar poate sunteţi ca mine: vara îmi fac sanie şi iarna căruţă, adică imi place ca la sfârşit de sezon, când sunt reduceri, să merg la cumpărături. Aşa mi-am achiziţionat destule chestii drăguţe, pe care altfel le-aş fi cumpărat la suprapreţ.


Să trecem la reguli!
Lăsaţi un comentariu la postarea aceasta care să conţină:
1. Numele cu care urmăriţi blogul: fie prin GFC, fie pagina de Facebook 
2. Să-mi spuneţi dacă vă place blogul, ce anume vă/ nu vă place, sugestii de îmbunătăţire, despre ce aţi vrea să mai citiţi, în afară de ceea ce găsiţi deja pe blog, etc. 
sau
Răspundeţi la întrebarea: "De ce iubiţi handmade-ul?"


Aştept cu nerăbdare înscrierile!

2 comentarii:

  1. Buna,

    gfc:Roxy
    fb:Roxy Cazcu
    Din ceea ce am citit, se vede ca pui suflet in ceea ce faci. Si asta e tot ce iti trebuie ca sa imi atragi mie si cititorilor atentia! Imi place blogul tau pentru ca ofera detalii despre o lume pe care eu personal nu o cunosc inca foarte bine: lumea creatorilor de produse handmade. Tine-o tot asa! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine ai venit, RoRox! Imi pare bine ca iti place blogul. Intr-adevar, imi place ceea ce fac aici si pun suflet.
    Multumesc pentru comentariu si te mai astept. Bafta in concurs!

    RăspundețiȘtergere