marți, 27 septembrie 2011

Artistul de luni - Serbani Bijoux

De ceva vreme am descoperit-o pe Ana pe Facebook şi mi-au plăcut mult creaţiile ei și ceea ce transmite prin intermediul bijuteriilor. Este o adevărată doamnă, care a răspuns cu căldură și pasiune întrebărilor. 

  1. Ana, spune-ne câteva cuvinte despre tine şi despre ceea ce faci (mă refer la hobby-ul/business-ul tău).
Sunt Ana-dunăreana din Delta ucraineană care mi-a marcat paşii prin viață…, colaborez cu mărgica şi urmez calea propusă de ea.
  1. De unde a pornit totul?
Totul porneşte din iubire, iar la mine a pornit şi continuă din dragostea ce i-o port fiicei mele şi căreia am posibilitatea de a-i mărturisi sentimentul măreţ creând cu gândul la ea, la bucuria ei. Fiica mea are un mod incredibil de a-şi manifesta bucuria: căldura chipului, zâmbetul ei sunt atat de preţioase pt sufletul meu.

  1. Ce-ţi place cel mai mult la hobby-ul/business-ul tău?
Îmi place colaborarea cu Divinitatea când creez o bijuterie, savurez clipa când simt că bijuteria se potriveşte persoanei pentru care o confecţionez şi ador strălucirea din ochi a persoanei la întalnirea cu bijuteria.
  1. Dacă te-ai putea întoarce în timp şi ai avea cunoştinţele de acum, ai schimba ceva în drumul tău spre “Serbani Bijoux””?
Este drumul meu, îmi place aşa cum este, cum îngăduie Bunul Dumnezeu să fie. 

  1. Ce ţi-ai propus pentru viitorul “Serbani Bijoux”?
Mi-ar plăcea să am o fabrică unde să pot turna monturile, imprimeurile în formele potrivite pentru mărgele. Visez să am un magazin unde aş propune total look personalizat pentru fiecare fetiţă, domnişoară, doamnă.
  1. Poţi să împărtăşeşti cu noi 5 tips&tricks pe care le-ai da unei persoane gata să înceapă un mic hobby/ afacere? (ceva ce tu ai descoperit şi ai fi dispusă să împarţi cu altii; şi nu neapărat legat de producerea bijuteriilor, ci despre partea de business în general – marketing, promovare, etc…

În orice afacere contează dăruirea, bucuria cu care o faci.
O mare importanţă au instrumentele la margelit, uneltele de foarte bună calitate şi munţi de mărgele şi accesorii pentru mărgelit.
Pentru a crea este absolut necesar să te documentezi, să fii la zi cu tendinţele, să studiezi istoria modei.
Pentru promovare ai nevoie de un calculator bun, un aparat foto, prezenţa ta binevoitoare în magazinul tău, oricare formă ar avea, dorinţa sinceră, cu dedicaţie, de a participa la zugrăvirea tabloului dorit de client.
Contează foarte mult atât respectul faţă de client cât şi educarea, cu blândeţe, a bunului gust, a bunului simţ, a măsurii.

Ca încheiere, poţi să ne spui unde te putem găsi:
Locația (oraş): Oradea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu