luni, 19 septembrie 2011

Artistul de luni - Nefertiti Jewellry

Am descoperit-o pe Astrid-Andreea recent și am rămas plăcut surprinsă de bijuteriile cu aer antic ce ies din mâinile ei, bijuterii care pe mine mă duc cu gândul în trecut, la ducese și contese, la rochii lungi și talii încorsetate, la priviri misterioase aruncate peste evantai... o epocă de mult apusă. 


  1. Astrid-Andreea, spune-ne câteva cuvinte despre tine şi despre ceea ce faci (mă refer la hobby-ul/business-ul tău).
Numele meu este Astrid-Andreea, am 26 de ani și o prințesă de 1 an și 8 luni. Sunt din Timișoara și am terminat Facultatea de Comunicare. Am început să fac accesorii handmade când eram însărcinată, deși de mult am cochetat cu această idee. Iubesc bijuteriile, în special cerceii, și m-am gândit de ce să nu mi le fac singură așa cum îmi plac? Pe parcurs am descoperit cât de mult îmi place :), este un hobby care încet a început să fie un pic mai mult.

  1. De unde a pornit totul?
Totul a început, după cum am mai spus, din dorința de a-mi confecționa singură bijuterii. Apoi am început să mă documentez și am descoperit multe tehnici. Primele lucruri pe care le-am făcut nu au fost minunate, dar asta nu m-a descurajat, am mai încercat și încet, încet am învățat și încă învăț. Ideea de a le vinde a venit de la sora mea care este studentă la Arte Plastice. Şi ea mai face câteodată bijuterii care sunt vândute sub numele Nefetiti Jewellry.

  1. Ce-ți place cel mai mult la hobby-ul/business-ul tău?
Cel mai mult îmi place că reușesc să realizez ideile pe care le am, e ceva care îmi place foarte mult să fac, ceva ce fac cu plăcere.
  1. Dacă te-ai putea întoarce în timp și ai avea cunoștințele de acum, ai schimba ceva în drumul tău spre “Nefertiti Jewellry”? 
Nu pot să spun că aș schimba ceva, pentru că fiecare lucru nou pe care îl înveți are anumite etape peste care nu cred că poți să treci. Normal că la început nu a fost totul perfect, dar am învățat din greșeli, ca să nu le mai repet, și încă învăț :)

  1. Ce ți-ai propus pentru viitorul “Nefertiti Jewellry”?
Mi-am propus să promovez mai bine produsele pe care le fac, și să am timp mai mult, dar odată cu trecerea timpului voi avea (sper eu) :) Cam asta deocamdată, în viitorul mai îndepărtat cine știe…
  1. Poți să împărtășești cu noi 5 tips&tricks pe care le-ai da unei persoane gata să înceapă un mic hobby/ afacere? (ceva ce tu ai descoperit și ai fi dispusă să împarți cu alții; și nu neapărat legat de producerea bijuteriilor, ci despre partea de business în general – marketing, promovare, etc…)
Da, cred că e importantă perseverența, pentru că nu o sa fie totul perfect de la început și durează până înveți.
De asemenea este important să îți placă ceea ce faci, mai ales dacă este un hobby :) În cazul în care vrei să îți vinzi produsele, ar fi bine să îți creezi un blog. Să faci lucruri de calitate, este foarte important și să te documentezi; eu încă descopăr tehnici noi, pe care aș vrea să le încerc :)

Îți mulțumesc pentru că ne-ai adus mai aproape de tine răspunzând la aceste întrebări.
Ca incheiere, poți să ne spui unde te putem găsi:
Locația (oraș): Timișoara    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu