duminică, 31 iulie 2011

Despre Conections in Hand Made (CHM)

Connections in Hand Made a luat nastere in urma unei idei bine “dospite” in vreme de concediu, cand mintea mea s-a relaxat, cand stresul a scazut cu pasi repezi spre zero si sufletul mi-a fost inundat de o pace deplina. Asa s-a nascut acest mic proiect, care sper sa devina mai amplu in timp.

Dar sa va spun exact despre ce este vorba. Cum au aparut din ce in ce mai multi creatori de handmade in Romania, cu indeletniciri diverse, m-am gandit ca n-ar fi rau sa incerc sa adun o parte aici, pe acest blog. Asa ca veti putea cunoaste creatori de bijuterii, sapunuri si parfumuri din ingrediente 100% naturale, haine, genti, felicitari, invitatii si marturii de nunta… si lista ramane deschisa.

Vi s-a intamplat vreodata sa aveti o idee si sa nu aveti materialele necesare pentru a o pune in practica? Mie da! Si este foarte frustrant. Sau sa aveti nevoie urgent de anumite materiale si sa nu stiti daca exista un furnizor in orasul vostru? Mie da! Asa ca m-am gandit ca n-ar fi rau sa aduc alaturi de voi si cativa furnizori de materie prima.

Deci, acest blog este dedicat creatorilor de handmade (in special), furnizorilor de materiale pentru creatiile handmade, dar si celor care cauta produse handmade, originale si unicate sau in serie limitata. Este o conexiune intre furnizori – creatori – cumparator final.

Astfel, in fiecare saptamana, vom intra in lumea aceasta magica si vom cunoaste un creator de handmade.
Enjoy!

Un comentariu:

  1. ma bucur ca am dat peste voi !
    daca va plac chestiile handmade, atunci va invit din tot sufletul sa participati la concursul GreenScarf si sa castigati un set realizat manual
    va astept : http://green-scarf.blogspot.com/2011/09/concurs-castiga-un-set-antique-jad.html

    o zi placuta!

    RăspundețiȘtergere